2104930332 6992220300 Βρυούλων 59, Nίκαια riadelbaddawi120@gmail.com

 

 

RIADWOOD 
Ξυλουργικές Εργασίες Νίκαια, Αττική 


Καλωσορίσατε στην "RIADWOOD", το εργαστήριο ξυλουργικών τεχνών που βρίσκεται στην καρδιά της Αττικής, στην όμορφη Νίκαια. Εδώ, η αγάπη και η δέσμευσή μας για την τέχνη του ξύλου έχουν δημιουργήσει έναν χώρο όπου η ποιότητα συναντά την αισθητική.

Εδώ στο εργαστήριό μας, κατασκευάζουμε με πάθος και μεράκι έπιπλα που αναδεικνύουν κάθε χώρο, από το σπίτι έως τον επαγγελματικό σας χώρο. Με μια συνεχή προσήλωση στην ποιότητα και την ακρίβεια, δημιουργούμε έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες και άλλα έπιπλα που συνδυάζουν λειτουργικότητα και αισθητική, ενώ παράλληλα προσφέρουν ανταγωνιστικές τιμές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή οποιουδήποτε είδους έπιπλου και ειδικών ξυλινων κατασκευών και επενδύσεων για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, καλύπτοντας τις ανάγκες κατοικιών, επαγγελματικών χώρων, καταστημάτων, εστιατορίων και άλλων.

Περισσότερα
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ

ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ

Η αναπαλαίωση είναι μια διαδικασία που επαναφέρει ένα παλιό έπιπλο σε κατάσταση παρόμοια με το καινούριο. Εάν έχετε παλιά έπιπλα που επιθυμείτε να αναπαλαιώσετε και να τα φέρετε σαν καινούρια, η επιχείρησή μας "RIADWOOD" είναι εδώ για εσάς.

Περισσότερα