2104930332 6992220300 Βρυούλων 59, Nίκαια riadelbaddawi120@gmail.com
hero image
 
 
     
  ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ
Ξυλουργικές Εργασίες Νίκαια, Αττική 

 

Η αναπαλαίωση είναι μια διαδικασία που επαναφέρει ένα παλιό έπιπλο σε κατάσταση παρόμοια με το καινούριο. Εάν έχετε παλιά έπιπλα που επιθυμείτε να αναπαλαιώσετε και να τα φέρετε σαν καινούρια, η επιχείρησή μας "RIADWOOD" είναι εδώ για εσάς.

Η εξειδικευμένη ομάδα μας αναλαμβάνει την αναπαλαίωση κάθε είδους επίπλου, επαναφέροντας το στην αρχική του κατάσταση ή δίνοντάς του μια εντελώς νέα και κομψή εμφάνιση. Αρχικά, αποκαθιστούμε τυχόν φθορές και στη συνέχεια προχωράμε στη βαφή, χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας.

Με την αναπαλαίωση των παλιών επίπλων σας, εξοικονομείτε χρήματα και χρόνο, απολαμβάνοντας παράλληλα την ομορφιά και την ποιότητα των επίπλων σας για πολλά χρόνια ακόμα. Φέρτε μας τα έπιπλά σας και εμείς θα εκτιμήσουμε την κατάστασή τους και θα σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις.
 

 
     
   
 
 
 
 
 
   
     
  ΒΑΦΗ ΕΠΙΠΛΩΝ
 
     
 

Αν έχετε παλιά έπιπλα που δεν θέλετε να τα αποχωριστείτε ή αν επιθυμείτε να ανανεώσετε και να αλλάξετε το χρώμα των επίπλων σας, τότε είμαστε εδώ για εσάς.

Η εταιρεία μας, "RIADWOOD", με έδρα τη Νίκαια, Αττικής, έχει μακρά εμπειρία στον χώρο και μπορεί να αναλάβει τη βαφή και ανανέωση κάθε είδους επίπλου στο σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο σας.

Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε λύσεις και συμβουλές για τα έπιπλά σα, χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας για άριστα αποτελέσματα.

 

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στα έπιπλά σας. Με βάση τις τελευταίες τάσεις, μπορούμε να προτείνουμε σύγχρονες τεχνικές που θα αναβαθμίσουν το στυλ των επίπλων σας.

Επίσης, αναλαμβάνουμε επισκευές επίπλων με εξειδικευμένη ομάδα και τεχνικές, ώστε να τα ανανεώσουμε και να τα κάνουμε σαν καινούργια.

Με την εμπειρία μας και τις νέες τεχνικές που χρησιμοποιούμε, εγγυόμαστε ένα υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα.

 
 
     
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε ερώτηση ή πληροφορία χρειάζεστε, ή αν επιθυμείτε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας σχετικά με την αναπαλαίωση των επίπλων σας. 
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6992220300
 
     
 
 
 
     
  Φροντίστε


την αισθητική και τη λειτουργικότητα του χώρου σας με την αναπαλαίωση των επίπλων σας. Αφήστε μας να φέρουμε νέα ζωή στα παλιά σας έπιπλα, δίνοντάς τους μια φρέσκια εμφάνιση και αναβαθμίζοντας την αισθητική τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ