2104930332 6992220300 Βρυούλων 59, Nίκαια riadelbaddawi120@gmail.com
hero image
 
  RIADWOOD 
Ξυλουργικές Εργασίες Νίκαια, Αττική 
 
     
 

Καλωσορίσατε στην "RIADWOOD", το εργαστήριο ξυλουργικών τεχνών που βρίσκεται στην καρδιά της Αττικής, στην όμορφη Νίκαια. Εδώ, η αγάπη και η δέσμευσή μας για την τέχνη του ξύλου έχουν δημιουργήσει έναν χώρο όπου η ποιότητα συναντά την αισθητική.

Εδώ στο εργαστήριό μας, κατασκευάζουμε με πάθος και μεράκι έπιπλα που αναδεικνύουν κάθε χώρο, από το σπίτι έως τον επαγγελματικό σας χώρο. Με μια συνεχή προσήλωση στην ποιότητα και την ακρίβεια, δημιουργούμε έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες και άλλα έπιπλα που συνδυάζουν λειτουργικότητα και αισθητική, ενώ παράλληλα προσφέρουν ανταγωνιστικές τιμές.

Με τη φαντασία μας και τη δημιουργικότητά μας, δημιουργούμε έπιπλα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, είτε πρόκειται για έναν μοντέρνο σαλόνι είτε για έναν λειτουργικό χώρο εργασίας. Κάθε δημιουργία μας φέρνει μαζί της τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα που κάνουν έναν χώρο να ξεχωρίζει.

 
 
 
 
 
 
 
  ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Στην "RIADWOOD", ειδικευόμαστε στη δημιουργία μοναδικών και λειτουργικών επίπλων, συνδυάζοντας την πολυετή εμπειρία μας στην τέχνη της ξυλουργικής με τις νέες τάσεις στον χώρο της διακόσμησης.

Κατασκευάζουμε κουζίνες σε κλασικές και μοντέρνες γραμμές, εργονομικές ντουλάπες, δημιουργικά παιδικά έπιπλα, υψηλής ποιότητας πόρτες και έπιπλα για κάθε χώρο στο σπίτι ή το γραφείο.

Με συνεχή παρακολούθηση των νέων τάσεων, προτείνουμε εξατομικευμένες λύσεις που δίνουν στον χώρο σας ένα σύγχρονο και λειτουργικό χαρακτήρα.

Επιπλέον, αναλαμβάνουμε αναπαλαιώσεις και επιδιορθώσεις επίπλων με υψηλά πρότυπα ποιότητας, εξασφαλίζοντας ένα αισθητικά εντυπωσιακό και πρακτικό αποτέλεσμα.

Επιλέξτε την "RIADWOOD" για να διαμορφώσετε τον χώρο σας με μοναδικά έπιπλα που αντικατοπτρίζουν το στιλ και την ποιότητα που μας χαρακτηρίζουν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Στην "RIADWOOD", η αποστολή μας είναι να υπερβούμε τις προσδοκίες των πελατών μας προσφέροντας κατασκευές υψηλής ποιότητας που συνδυάζουν λειτουργικότητα και αισθητική. Μέσω της δημιουργίας προσεγμένων και πρωτότυπων κατασκευών, επιδιώκουμε να προσθέσουμε αξία σε κάθε χώρο, δημιουργώντας μοναδικά περιβάλλοντα.

Πέραν της ποιότητας των προϊόντων, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εξυπηρέτηση των πελατών και στη δημιουργία θετικής εμπειρίας αγοράς. Η ευελιξία μας μας επιτρέπει να προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες και τα γούστα κάθε πελάτη, παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις.

Πέραν αυτού, δεσμευόμαστε να διατηρούμε μια φιλοσοφία βιωσιμότητας και ευθύνης προς το περιβάλλον. Με αυτόν τον τρόπο, δεν ικανοποιούμε απλά τις ανάγκες των πελατών μας, αλλά συμβάλλουμε επίσης στη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου μέλλοντος.

 
 
 
 
 
     
 

 

 
     
     
  Εγγύηση κατασκευής & συνεργασίας


Οι ειδικές ξυλουργικές κατασκευές φτιάχνονται εξ ολοκλήρου στο εργαστήριο μας με ξυλουργικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Τα χειροποίητα κουφώματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας στα μέτρα σας, με ξυλεία και τύπο της επιλογής σας.

Τα προϊόντα, όπως πόρτες και παράθυρα που προμηθευόμαστε από το εμπόριο κατασκευάζονται σε σύγχρονες βιομηχανικές μονάδες και είμαστε υπεύθυνοι για την ποιότητα, την τοποθέτηση και την άψογη λειτουργία τους.